The Authoritative Galant VR-4 Resource

Join the best E39A 1991-1992 Mitsubishi Galant VR-4 community and document your GVR4 journey.

  • Software Upgraded - Reset Your Password to Login
    In order to log in after the forum software change, you need to reset your password. If you don't have access to the email address you used to register your GVR4.org account, you won't be able to reset your password. In that case, follow the instructions here to regain access to the forum.

Search results

  1. ACT Clutch Install Issue

    GVR4 guys,ACT MB1-XTSS clutch kit…Anyone had any issues with install on stock flywheel??Car grinds going into reverse…
  2. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    Harmonic Balancer fail caused a hole in the lower Timing belt cover which lead to miss aligned the AC serpentine belt to come off the crank pulley... then the belt worked its way into the TB compartment and cause it to jump timing.this is some freaky crazy series of events...
  3. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    Definitely right that I shouldn’t have drove the car knowing that it wasn’t at 100%... lesson learned
  4. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    I honestly didn’t know to replace the crank pulley at the time of TB service... it will cost me big time.Guess now I’ll just build the top end
  5. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    Nail on the head with opinion # 2 with the crank pulley. It failed!
  6. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    MY MOTOR JUST WENT!!!NO COMPRESSION in 3 of the cylinders!!!Here is the series of events that uncovered this mess...Took the car to another shop (not the shop that did the TB service, of course) to convert my AC to 134A. Serviced and worked fine until AC went out 3 weeks later.Returned...
  7. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    Low idle at times, we’ll happen experienced this in a few months now...ummmCar idled fine before timing belt service.AND NOW....
  8. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    Shop made the necessary adjustments and vibration is now gone.Only issue now is the car idle low at times after engine is warm...CAS probably??
  9. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    Awesome! Thanks man.I will print off this for the shop so they can fix the issue.
  10. Engine Vibration AFTER timing belt / water pump service - HELP!?!

    Hello again VR4 community,Need help figuring out what’s causing my VR4 to start to vibrate at around 4-5k RPM range?This issue arise after timing belt / water pump service done at a local shop. Car drives fine under 4k rpm BUT starts to vibrate after that. I returned the car back to the...
  11. ABS issues... after installing new coilovers

    Thanks Pot and Iceman, between you guys recommendation to readjust the ABS sensors and to reset the ABS ECU, It seemed to have fixed my issue. So all the praise to you guys!
  12. ABS issues... after installing new coilovers

    Shout out to pot for for supplying me those ABS sensors, I probably didn’t need them, but I’ll have extras for the future. Haha.
  13. ABS issues... after installing new coilovers

    Thanks to everyone who chimed in on this issue, especially iceman!
  14. ABS issues... after installing new coilovers

    Update...I seemed to have solve this issue by:1. Realigning the sensor (to no specific spec) I just eye balled it to where it’s close enough to where it won’t touch the hub2. Disconnect and reconnect the ABS ECU in the trunk.3. Disconnect and reconnect middle plug (of the three) under...
  15. Annoying ABS..

    Well apparently I solve the issue by1. Realigning the sensor (to no specific spec) I just eye balled it to where it’s close enough to where it won’t touch the hub2. Disconnect and reconnect the ABS ECU in the trunk.3. Disconnect and reconnect middle plug (of the three) under the hood next...
  16. Annoying ABS..

    I’m having the same issue... did you ever figure this thing out?
  17. ABS issues... after installing new coilovers

    I’ve unplugged the ABS unit from the truck for the time being...I might do that delete soon if I can’t figure this thing out.
  18. ABS issues... after installing new coilovers

    I didn’t change anything else during the coilover install.I bought a used set of ABS sensor that came with the rings already installed and did the swap but not too sure about the correct depth they need to be at. I basically just bolted them back in place on the hub without any real depth...
Top