GalantVR4.org The Mitsubishi Galant VR-4 Forum
Galant VR-4 Forums » News & Events » News » Image posting issues
Previous thread Next thread

Image posting issues


MidEngine210
Unregistered


Galant VR-4 org Post #: 918218 posted 07/27/10 12:38 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
I am having problems posting images for a car for sale ad. The image is less than 2MB and there is no error message. It just returns a white screen.

| | | IP: (24.4.36.125) | Report this post to a Moderator

Whoodoo
buff guys = good time but my dream is to fondle 1051
62/2000


Galant VR-4 org Post #: 918227 posted 07/27/10 01:12 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
samesies

Its happened to me before and one of the mods checked it out, but the investigation was inconclusive. Just host somewhere else and throw up a URL.



62/2k

Posts: 922 | From: Binghamton, NY | Member Since: 07/11/09 | IP: (98.111.86.120) | Report this post to a Moderator

MidEngine210
Unregistered


Galant VR-4 org Post #: 918288 posted 07/27/10 10:35 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Works now.

| | | IP: (24.4.36.125) | Report this post to a Moderator

Lancer99
$6500 obo
902/1000


Galant VR-4 org Post #: 919559 posted 08/01/10 11:11 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
I'm having trouble too. Tried to upload acouple pic and can't do it. Also tried to start a new post but no luck.



When the clutch drops...
The bullsh*t stops!
902/1000
Still working on it after 5 years
97 Volvo 850 Estate

Posts: 1284 | From: Somewhere over the rainbow | Member Since: 08/23/04 | IP: (24.13.47.239) | Report this post to a Moderator

Hertz Galant VR4.org Administrator
OneTitle to rule them all.
77/2000


Galant VR-4 org Post #: 919642 posted 08/02/10 10:28 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Same result or different?



Ryan Hertz

Posts: 13500 | From: Chicago, IL | Member Since: 07/29/02 | IP: (69.209.93.194) | Report this post to a Moderator

Lancer99
$6500 obo
902/1000


Galant VR-4 org Post #: 919650 posted 08/02/10 11:19 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
For me same results. It pops up the regular box to browse for pics and then when I hit the button to upload it takes about 5mins and nothing and the little box goes blank.



When the clutch drops...
The bullsh*t stops!
902/1000
Still working on it after 5 years
97 Volvo 850 Estate

Posts: 1284 | From: Somewhere over the rainbow | Member Since: 08/23/04 | IP: (24.13.47.239) | Report this post to a Moderator

strokin4dr
fighting them with a large needle
1280/2000
1135/2000


Galant VR-4 org Post #: 919723 posted 08/02/10 03:43 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Not working here either.



1908- sold and missed.
1280- 2.3, FP 35R, E85, etc.
1135- 100% stock
'93 Mirage hatch- 4g63, AWD, etc (hoarding for build)

Posts: 2764 | From: Savannah, GA | Member Since: 08/30/05 | IP: (71.229.55.199) | Report this post to a Moderator

mitsuturbo
Banthony
555/1000


Galant VR-4 org Post #: 922064 posted 08/11/10 05:20 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
i experienced this issue as well, last night
i tried 3 different browsers, to no avail



92 GVR4 555/1000 11.41 @ 128.26mph
97 CBR900RR
2012 Hyundai Veloster

Posts: 3528 | From: Near Seattle, Washington | Member Since: 06/02/08 | IP: (130.76.32.145) | Report this post to a Moderator

Hertz Galant VR4.org Administrator
OneTitle to rule them all.
77/2000


Galant VR-4 org Post #: 922222 posted 08/12/10 10:55 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Make sure you're using a jpeg, the file is named "something.jpg" and is under 2MB.



Ryan Hertz

Posts: 13500 | From: Chicago, IL | Member Since: 07/29/02 | IP: (69.209.93.194) | Report this post to a Moderator

mitsuturbo
Banthony
555/1000


Galant VR-4 org Post #: 922235 posted 08/12/10 11:37 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
it was filename.jpg, and 500+/- kb
I ended up using photobucket instead.



92 GVR4 555/1000 11.41 @ 128.26mph
97 CBR900RR
2012 Hyundai Veloster

Posts: 3528 | From: Near Seattle, Washington | Member Since: 06/02/08 | IP: (130.76.32.14) | Report this post to a Moderator

cheekychimp Galant VR4.org Moderator
Director of Housing and Urban Development, and carbon/kevlar balls


Galant VR-4 org Post #: 922328 posted 08/12/10 07:45 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Hertz, same here. .jpg image (well a number of them!) all around 200 KB. I originally tried posting images just under 2MB which didn't work. I resized to 200 KB and still no dice. This was on a Mac laptop. I'll go home and try again on the desktop PC to see if that works. If it does, it might be a platform issue!

Edit: Tried Safari, Chrome and Firefox on the Mac and all had the same result. Sending Request and Waiting Messages appear but at the end the loader box goes blank and remains on screen and no image is loaded into the post.


Edited by cheekychimp (08/12/10 07:50 PM)

Posts: 7315 | From: East Sussex, U.K. | Member Since: 04/19/04 | IP: (116.48.202.236) | Report this post to a Moderator

Hertz Galant VR4.org Administrator
OneTitle to rule them all.
77/2000


Galant VR-4 org Post #: 922699 posted 08/14/10 12:24 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Oh, and it can't be Nikon-generated. :P



Ryan Hertz

Posts: 13500 | From: Chicago, IL | Member Since: 07/29/02 | IP: (75.22.16.27) | Report this post to a Moderator

mitsuturbo
Banthony
555/1000


Galant VR-4 org Post #: 923009 posted 08/16/10 09:54 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
This issue did not present itself today when i uploaded a pic from work (on an XP box).
My images were not Nikon generated, either. I've got a Sony DSLR (and wish i had a Nikon D700).



92 GVR4 555/1000 11.41 @ 128.26mph
97 CBR900RR
2012 Hyundai Veloster

Posts: 3528 | From: Near Seattle, Washington | Member Since: 06/02/08 | IP: (130.76.32.14) | Report this post to a Moderator

14u2nV
Resident Pedobear


Galant VR-4 org Post #: 924664 posted 08/22/10 12:31 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
I've been getting "server not responding" when trying to post pix. After 3-4 tries, it works though.



~Kenneth Brian
"Censorship offends me" ~Author Unknown


Posts: 9397 | From: Agency/St. Joe, MO | Member Since: 07/22/04 | IP: (24.121.102.195) | Report this post to a Moderator

Hertz Galant VR4.org Administrator
OneTitle to rule them all.
77/2000


Galant VR-4 org Post #: 924942 posted 08/23/10 03:41 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
With some monumental help from spoulson I think we have found a solution. Please let us know if you encounter any more issues.



Ryan Hertz

Posts: 13500 | From: Chicago, IL | Member Since: 07/29/02 | IP: (69.209.93.194) | Report this post to a Moderator

Blown1
Unregistered


Galant VR-4 org Post #: 924957 posted 08/23/10 04:49 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
having the same issue here getting a open_image called message tried both explorer and mozilla same results after trying to send to galantvr4.org


Edited by Blown1 (08/23/10 04:52 PM)

| | | IP: (71.235.196.54) | Report this post to a Moderator

Hertz Galant VR4.org Administrator
OneTitle to rule them all.
77/2000


Galant VR-4 org Post #: 925154 posted 08/24/10 11:23 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
No problems here. Email me your file [email protected]



Ryan Hertz

Posts: 13500 | From: Chicago, IL | Member Since: 07/29/02 | IP: (69.209.93.194) | Report this post to a Moderator

BoostedAWD91
Senior Member
815/2000


Galant VR-4 org Post #: 925157 posted 08/24/10 11:38 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
not letting me post pictures either. It says: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/content/r/y/a/ryanhertz/html/img_add.php on line 104



#815/2000- Lexus Pearl White


Posts: 2937 | From: Danville,Pa | Member Since: 03/01/07 | IP: (72.79.188.7) | Report this post to a Moderator

Hertz Galant VR4.org Administrator
OneTitle to rule them all.
77/2000


Galant VR-4 org Post #: 925160 posted 08/24/10 11:40 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
oops
try again



Ryan Hertz

Posts: 13500 | From: Chicago, IL | Member Since: 07/29/02 | IP: (69.209.93.194) | Report this post to a Moderator

BoostedAWD91
Senior Member
815/2000


Galant VR-4 org Post #: 925178 posted 08/24/10 12:45 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
fixed thanks



#815/2000- Lexus Pearl White


Posts: 2937 | From: Danville,Pa | Member Since: 03/01/07 | IP: (72.79.188.7) | Report this post to a Moderator

Blown1
Unregistered


Galant VR-4 org Post #: 925696 posted 08/26/10 12:04 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
still cant post pics guess file is too big


Edited by Blown1 (08/26/10 12:10 PM)

| | | IP: (71.235.196.54) | Report this post to a Moderator

Hertz Galant VR4.org Administrator
OneTitle to rule them all.
77/2000


Galant VR-4 org Post #: 925743 posted 08/26/10 02:35 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
2MB limit means 2MB limit.



Ryan Hertz

Posts: 13500 | From: Chicago, IL | Member Since: 07/29/02 | IP: (69.209.93.194) | Report this post to a Moderator

Blown1
Unregistered


Galant VR-4 org Post #: 925917 posted 08/27/10 03:15 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
tried posting a smaller size image same results

| | | IP: (71.235.196.54) | Report this post to a Moderator

Hertz Galant VR4.org Administrator
OneTitle to rule them all.
77/2000


Galant VR-4 org Post #: 925949 posted 08/27/10 09:41 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
I was kinda hoping that you would email me the picture in question.



Ryan Hertz

Posts: 13500 | From: Chicago, IL | Member Since: 07/29/02 | IP: (69.209.93.194) | Report this post to a Moderator

Blown1
Unregistered


Galant VR-4 org Post #: 928038 posted 09/04/10 06:46 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post   
sorry I am all set resized the pic and posted fine

| | | IP: (71.235.196.54) | Report this post to a Moderator


Pages: 1
Previous thread Next thread

Extra information
0 registered and 1 anonymous users are browsing this forum.

Galant VR4.org Moderator:  Hertz, curtis, steve, atc250r, jcgalntvr4-244, cheekychimp, jepherz, Rausch, toybreaker, iceman69510, pot 

Print Thread

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 8114

Rate this thread


News & Events: News | Events
Galant VR-4: Newbies | General VR4 Discussions | Technical Discussions | How To and Info Archive
Marketplace: Parts For Sale | Cars For Sale | Good Guys | Bad Guys
Community: Members' Showcase

Contact Us | Privacy statement GalantVR-4.org

Generated in 0.032 seconds in which 0.01 seconds were spent on a total of 14 queries. Turbo powered.


Hertz's Galant VR-4 Page