GalantVR4.org The Mitsubishi Galant VR-4 Forum
Galant VR-4 Forums » Galant VR-4 » Technical Discussions » need wiring help for temp sensor on my vr4 using 1g pigtail
Previous thread Next thread

need wiring help for temp sensor on my vr4 using 1g pigtail


turbophein
Member ++
1079/2000


Galant VR-4 org Post #: 1198930 posted 01/18/15 10:04 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post   
i am trying to fix the engine harness that was hacked. i have a new 1g pigtail but the wire colors do not match the Gvr4 harness. here are some pics. also what is this blue wire for? Thanks
green/yellow and black/green
green/red, green/yellow and blue/black



E16g, fmic, 1000's, SD, v3, LC2 WB, fp2 cams, ARP's, etc



Edited by turbophein (01/18/15 10:05 AM)

Posts: 682 | From: mass | Member Since: 02/17/09 | IP: (2601:6:6300:17a:) | Report this post to a Moderator


Pages: 1
Previous thread Next thread

Extra information
0 registered and 18 anonymous users are browsing this forum.

Galant VR4.org Moderator:  curtis, steve, atc250r, jcgalntvr4-244, cheekychimp, jepherz, Rausch, toybreaker, iceman69510, pot, FlyingEagle 

Print Thread

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 2478

Rate this thread


News & Events: News | Events
Galant VR-4: Newbies | General VR4 Discussions | Technical Discussions | How To and Info Archive
Marketplace: Parts For Sale | Cars For Sale | Good Guys | Bad Guys
Community: Members' Showcase

Contact Us | Privacy statement GalantVR-4.org

Generated in 0.048 seconds in which 0.043 seconds were spent on a total of 14 queries. Turbo powered.


Hertz's Galant VR-4 Page