GalantVR4.org The Mitsubishi Galant VR-4 Forum
Galant VR-4 Forums » Galant VR-4 » Technical Discussions » wiring help please??
Previous thread Next thread

wiring help please??


quicktsi
Member


Galant VR-4 org Post #: 985570 posted 04/16/11 12:13 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Did some rewiring tonight. I do not have the alarm/headlight relay or pigtail to reference as it accidentally got thrown away, but plan to get one at pull a part tomorrow. It is the green with a yellow stripe in the picture. Where does it go?



I also found the reservoir for the power steering was also chewed.



Are these the wires that it should be attached to? If not, what do these go to?


Posts: 135 | From: Yukon, OK | Member Since: 02/24/11 | IP: (76.230.94.132) | Report this post to a Moderator

quicktsi
Member


Galant VR-4 org Post #: 985634 posted 04/16/11 10:42 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Anybody know?

Posts: 135 | From: Yukon, OK | Member Since: 02/24/11 | IP: (76.230.94.132) | Report this post to a Moderator

quicktsi
Member


Galant VR-4 org Post #: 985999 posted 04/17/11 07:39 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Is this correct for the theft alarm/head light relay?




Edited by quicktsi (04/20/11 11:33 PM)

Posts: 135 | From: Yukon, OK | Member Since: 02/24/11 | IP: (76.230.94.132) | Report this post to a Moderator

14u2nV
Resident Pedobear


Galant VR-4 org Post #: 986211 posted 04/18/11 04:40 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
the wires on the harness side to my p/s res are yellow/green and black I think. Here is the only green/yellow wire I see over in that area.





~Kenneth Brian
"Censorship offends me" ~Author Unknown


Posts: 9397 | From: Agency/St. Joe, MO | Member Since: 07/22/04 | IP: (24.121.148.174) | Report this post to a Moderator

quicktsi
Member


Galant VR-4 org Post #: 987016 posted 04/20/11 11:39 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post   
I ended up using one of these to fix my missing relay and harness as I could not track one down locally. Everything works.



Posts: 135 | From: Yukon, OK | Member Since: 02/24/11 | IP: (76.230.94.132) | Report this post to a Moderator


Pages: 1
Previous thread Next thread

Extra information
0 registered and 3 anonymous users are browsing this forum.

Galant VR4.org Moderator:  curtis, steve, atc250r, jcgalntvr4-244, cheekychimp, jepherz, Rausch, toybreaker, iceman69510, pot, FlyingEagle 

Print Thread

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 3543

Rate this thread


News & Events: News | Events
Galant VR-4: Newbies | General VR4 Discussions | Technical Discussions | How To and Info Archive
Marketplace: Parts For Sale | Cars For Sale | Good Guys | Bad Guys
Community: Members' Showcase

Contact Us | Privacy statement GalantVR-4.org

Generated in 0.086 seconds in which 0.076 seconds were spent on a total of 14 queries. Turbo powered.


Hertz's Galant VR-4 Page