GalantVR4.org The Mitsubishi Galant VR-4 Forum
Galant VR-4 Forums » Galant VR-4 » Technical Discussions » Re: Car won't run after first drive
Previous thread Next thread

Re: Car won't run after first drive


blue642
Unregistered


Galant VR-4 org Post #: 849301 posted 11/13/09 06:46 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post   
Picked up a check valve (that came attached to a spare pump) as well as a bunch of other spare parts off of a friends friend who's getting out of DSMs. Going to install it today and see how it effects the hot start issue. Still working on getting data logger.

| | | IP: (147.185.160.242) | Report this post to a Moderator


Pages: 1 | 2
Previous thread Next thread

Extra information
0 registered and 15 anonymous users are browsing this forum.

Galant VR4.org Moderator:  curtis, steve, atc250r, jcgalntvr4-244, cheekychimp, jepherz, Rausch, toybreaker, iceman69510, pot, FlyingEagle 

Print Thread

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 2550

Rate this thread


News & Events: News | Events
Galant VR-4: Newbies | General VR4 Discussions | Technical Discussions | How To and Info Archive
Marketplace: Parts For Sale | Cars For Sale | Good Guys | Bad Guys
Community: Members' Showcase

Contact Us | Privacy statement GalantVR-4.org

Generated in 0.048 seconds in which 0.043 seconds were spent on a total of 14 queries. Turbo powered.


Hertz's Galant VR-4 Page