GalantVR4.org The Mitsubishi Galant VR-4 Forum
Galant VR-4 Forums » Galant VR-4 » General VR4 Discussions » Intermittent wiper position not working
Previous thread Next thread

Intermittent wiper position not working


SleepinGVR4
What are we going to do today Ferb?
629/2000


Galant VR-4 org Post #: 1220098 posted 11/11/15 10:25 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
So recently the intermittent wiper position stopped working. The slow and fast positions still work but the intermittent position doesn't work anymore.

Has the switch on the wiper stalk gone bad?



Sean

Posts: 2483 | From: Danville, Pennsylvania | Member Since: 02/12/03 | IP: (216.49.8.34) | Report this post to a Moderator

iceman69510 Galant VR4.org Moderator
Turn Right Racing
855/2000


Galant VR-4 org Post #: 1220101 posted 11/11/15 11:03 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Possible broken wire somewhere as well.



91 VR4 855 Nile Black
92 VR4 828 Belize Green-SOLD
91 VR4 115 Nile Black -SOLD

Posts: 10562 | From: Michigan | Member Since: 03/05/01 | IP: (205.144.100.200) | Report this post to a Moderator

turbowop
Hard Snarker
1051/2000



Galant VR-4 org Post #: 1220105 posted 11/11/15 11:13 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
This is usually caused by the relay on the firewall near the wiper motor.



-Mark

A face only a grocery shopper could love.
1051

Posts: 11886 | From: Yakima, WA | Member Since: 04/29/01 | IP: (70.199.135.128) | Report this post to a Moderator

SleepinGVR4
What are we going to do today Ferb?
629/2000


Galant VR-4 org Post #: 1220122 posted 11/11/15 03:04 PM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
I took the relay apart and cleaned the contacts with 1000 grit sandpaper.

Seems to have fixed the problem. But I didn't see any corrosion on the contacts to begin with.



Sean

Posts: 2483 | From: Danville, Pennsylvania | Member Since: 02/12/03 | IP: (216.49.8.34) | Report this post to a Moderator

matt92vr4
Member ++
474/1000


Galant VR-4 org Post #: 1220201 posted 11/12/15 11:26 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post      
Mine has a mind of its own. I'll have to try this, thanks!



474/1000 Summit White
1993 Stealth RT/TT
1995 Montero SR
1998 Montero

Posts: 676 | From: Venice, FL | Member Since: 10/03/10 | IP: (76.5.2.9) | Report this post to a Moderator

MX4
Member +++


Galant VR-4 org Post #: 1220265 posted 11/13/15 03:13 AM     Remind Me!  Send Private Message   Edit Post   
Had the same problem myself. Replacing that relay fixed it.



Mitsubishi Galant VR4
12.692 @ 107.40 mph

Posts: 759 | From: New Zealand | Member Since: 04/09/01 | IP: (118.93.102.228) | Report this post to a Moderator


Pages: 1
Previous thread Next thread

Extra information
0 registered and 18 anonymous users are browsing this forum.

Galant VR4.org Moderator:  curtis, steve, atc250r, jcgalntvr4-244, cheekychimp, jepherz, Rausch, toybreaker, iceman69510, pot, FlyingEagle 

Print Thread

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 922

Rate this thread


News & Events: News | Events
Galant VR-4: Newbies | General VR4 Discussions | Technical Discussions | How To and Info Archive
Marketplace: Parts For Sale | Cars For Sale | Good Guys | Bad Guys
Community: Members' Showcase

Contact Us | Privacy statement GalantVR-4.org

Generated in 0.028 seconds in which 0.019 seconds were spent on a total of 14 queries. Turbo powered.


Hertz's Galant VR-4 Page